17 авг. 2007 г., 00:37

Сляпа самота 

  Поэзия
581 0 3
 

Ще стисна силно в длани

и последния ти шепот,

косите разпиляни

ще целуна за последно.

Липсваш ми, как искам да останеш,

моля те, за миговете изживяни.

Как да кажа с думи,

ако устните ми съхнат,

ако нямам сили

любовта си да ти вдъхна.

Как да напиша с пясък,

че живея в теб, сега,

че е нужна капка,

за да мога да се съживя??

Ще крещя от болка, от болка ще се преродя,

ще изтръгна корен от дъното на нащ'а самота.




                                                                                                Обичам те...

© Кейси Георгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??