14 мая 2006 г., 11:07

Сляпо 

  Поэзия
767 0 2
 Сляпо вярвам, че си ти.
 Срещам те на сън, при затворени очи,
 милвам те и чувствам, че си там,
 там, при извора на моите мечти.
 Уморих се да те търся със затворени очи,
 да те прекроявам от безброй мечти.
 Сляпо вярвам  и си знам
 тръгнеш ли си, ще боли.
 
 Да, Слънцето свети еднакво за всички
 и може би в моето утро самотно
 ще търси усмивки.
 Сълзите си в длани ще скрия
 и сляпо, през сълзи усмивката своя,
 ще бъда готов да разкрия.

© Радослав Харизанов-Джоки Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??