2 окт. 2008 г., 06:27

Сляпо и наивно!!! 

  Поэзия » Другая
580 0 0

Бог скръсти ръце,

молейки се за просещото дете...

Да му покаже как трябва да вярва...

Сляпо и наивно!

Бог скръсти ръце,

молейки се за просещото дете...

Но забрави да погледне големите му, тъжни очи...

Сляпо и наивно!

Бог скръсти ръце,

молейки се за просещото дете...

Но не можа да му бъде ни майка, ни баща,

ни хляб да го нахрани...

Сляпо и наивно!

Бог скръсти ръце,

молейки се за просещото дете...

А то бавно умираше...

Сляпо и наивно!!!

© ДиаНа Щерева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??