13 февр. 2010 г., 10:59

Сляпо утро 

  Поэзия
365 0 0

Завит в пелените черни,

гледам към студено небе,

животът ми вече се раззелени,

превърна се в остаряло цвете.

 

Задъхани, уморени звезди,

едвам-едвам стоят пред мен,

живот като тъмна нощ, без лъчи,

никога не виждам моя ден.

Милан Милев

20.07.09

© Милан Милев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??