Feb 13, 2010, 10:59 AM

Сляпо утро 

  Poetry
364 0 0

Завит в пелените черни,

гледам към студено небе,

животът ми вече се раззелени,

превърна се в остаряло цвете.

 

Задъхани, уморени звезди,

едвам-едвам стоят пред мен,

живот като тъмна нощ, без лъчи,

никога не виждам моя ден.

Милан Милев

20.07.09

© Милан Милев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??