7 июн. 2024 г., 07:30

Слънце мое 

  Поэзия » Любовная
112 3 0

     

     Слънце мое

 

Слънце мое ненагледно,

пътят ми огряваш с красота!

Ще те видя ли отново

утре рано, сутринта?

 

Ще докоснеш ли лицето

и косата ми да позлатиш?

Ще почувстваш ли сърцето,

тихо пак да ми шептиш?

 

Слънце мое ненагледно,

чакам твоите лъчи –

хубави, красиви, нежни,

радваш моите очи!

 

Ти си радостта за мене,

искам да ме поздравиш!

Аз си мисля все за тебе,

затова така блестиш!

      Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??