Ще закича слънчев лъч
в косите си
и без да се обръщам
ще вървя
към извора пенлив на щастието,
към неизвестното -
наречено съдба.
Ще закича слънчев лъч
в косите си,
със яркия му огън
ще горя
на кладата на щастието,
ако ще
и само пепел да остане
след това!
© Лина Кръстева Все права защищены