30 sept 2008, 17:43

Слънце в косите 

  Poesía » De amor
1429 0 2

Ще закича слънчев лъч

в косите си

и без да се обръщам

ще вървя

към извора пенлив на щастието,

към неизвестното -

наречено съдба.

Ще закича слънчев лъч

в косите си,

със яркия му огън

ще горя

на кладата на щастието,

ако ще

и само пепел да остане

след това!

 

 

 

© Лина Кръстева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??