6 апр. 2022 г., 11:55

Слънцето разтваря книжка 

  Поэзия
562 2 12

Слънцето разтваря книжка,

лъч по лъч чета,

миг след миг, в цъфтяща нишка

вае пролетта.

 

Вятър гали по крилата

птиците и мен,

вкусвам свежи аромати

в ден щастлив, зелен.

 

 

© Милена Френкева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??