По отговора ти, разбрах въпроса,
макар че ми изглеждаше по-сносен,
бе твърде дълъг, тежък, несмилаем,
въпросът ти кажи какво желае.
Желае нещо, от което бяга,
затуй въпроса ти ме пренапряга,
отпускам го свободно, неусетно,
въпросът ти изгуби се безследно.
© Милена Френкева Все права защищены