23 июн. 2017 г., 10:40

Слънчева пътека 

  Поэзия » Любовная
436 0 7

                                                                Слънчева пътека

 

Слънцето над морето изгрява,

 златна пътека то очертава.

Слънчева пътека, денят се появява.

Гледам с усмивка на уста

таз картина ярка, морска красота.

Слънцето целува морето сега,

чайки прелитат сякаш гонят се във въздуха. 

Вървя по пясъка, вълните мокрят моите крака,

вървя си и си мисля за Любовта! 

Само тя ще допълни таз картина.

Аз, една жена и слънчевата пътека.

Да вървим заедно хванати ръка за ръка,

 а слънцето да да ни гледа с усмивка една.

Морето да ни изпраща за поздрав вълна,

а ние да запечата ме с целувка мига!

И нека да не свършва никога това,

аз, ти, морето, слънцето и Любовта !

 

 

© Валентин Миленов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??