25 авг. 2018 г., 22:06

Слънчеви зайчета 

  Поэзия
387 1 3

Обличам днес най-цветната си рокля

и плитките си с панделки завързвам,

и слънчевите зайчета ще гоня,

ще търся детелинки- без да бързам,

 

а после ще ги сплитам на герданче,

калинки ще ми пърхат по ръцете,

ще бъда босоного калпазанче,

усещащо тревата под нозете.

 

И в мислите ми ще цъфтят дъги...

Че всеки миг живот е дар вълшебен.

Щом гоня, сбъдвам и творя мечти,

компасът ми е 100% верен!

© Мануела Бъчварова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??