Слънце. Плаж. Периферии сламени.
Всички облаци клепки са стиснали.
С дъх на ярка капризна циклама
влизам в твоите пърхащи мисли.
Вая временни пясъчни замъци.
Палав бриз напрявлява ръцете ми. -
Свири в нежни и чувствени гами.
Тропат пориви свежи хорцето си.
Идваш с мен до стаената буна.
Тихо шепнат вълни морски разкази.
Ако тук и сега ме целунеш,
слънчев кадър мига ще запази!
© Радостина Драгоева Все права защищены
светло и слънчево..
Радостина, най-сърдечно..