19.04.2011 г., 22:16 ч.

Слънчево 

  Поезия » Любовна
685 0 5

Слънце.  Плаж.  Периферии сламени.

Всички облаци клепки са стиснали.

С дъх на ярка капризна циклама

влизам в твоите пърхащи мисли.

 

Вая временни пясъчни замъци.

Палав бриз напрявлява ръцете ми. -

Свири в нежни и чувствени гами.

Тропат пориви свежи хорцето си.

 

Идваш с мен до стаената буна.

Тихо шепнат вълни морски разкази.

Ако тук и сега ме целунеш,

слънчев кадър мига ще запази!

 

© Радостина Драгоева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??