3 янв. 2017 г., 17:18

Слънчево момиче 3 

  Поэзия » Любовная
283 0 0

Тъй хубава е Тя –

като китка цветя

в пролетен ден –

дар от Бог за мен.

 

И моето слънце сияе

и кара сърце ми да мечтае

възвишено и чисто,

кога си спомням лицето ѝ лъчисто...

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??