3.01.2017 г., 17:18 ч.

Слънчево момиче 3 

  Поезия » Любовна
284 0 0

Тъй хубава е Тя –

като китка цветя

в пролетен ден –

дар от Бог за мен.

 

И моето слънце сияе

и кара сърце ми да мечтае

възвишено и чисто,

кога си спомням лицето ѝ лъчисто...

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??