29 авг. 2008 г., 21:41

Слънчево момиче 

  Поэзия » Любовная
690 0 6
Слънчевото момиче
със пъстрите очи
любовта откри през септемврийските дни.
Остана с него за цял живот,
но не само с пръстен свързани са те,
а и с любовта
в техните криле.
Когато там пак си подадоха ръце,
полетяха и мечтите изживяха.
Царува сега мир и щастие,
но най вече любов без страдание,
а само сладко опияняване!!!

© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??