29 авг. 2009 г., 22:26

Слънчево момиче 

  Поэзия
404 0 1

Слънчево момиче срещнах,
сладка и красива бе,
усмивката ù беше нежна,
впиваше се в моите очи.

Слънце, къде си расло,
със неземна красота,
изваяно лице и тяло -
красавица една.

Колко радост си донесла,
на мама, тати и света,
зачената със много нежност,
отгледана с любов.

Много радост и любов да даваш,
на всички хора по света,
много нежност и усмивки
до сетните ти дни.

© Жан Валжан Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??