19 мар. 2008 г., 07:47

Слънчево мълчание 

  Поэзия » Другая
473 0 3
 

Усмивка, сияние -

докосна го слънцето.

В топлина, с обаяние

израсна цвете от зрънцето.

 

Докосване, очарование -

цветен водопад в косите.

Нежност, мечтание,

стаена любов в очите.

 

С усмивка - сияние

любов зароди се.

Слънчевото мълчание

в уханен цвят прероди се.

 

Слънчевото мълчание

не носи страдание, мъка.

То е човешко познание,

човешко прозрение и заръка -

Божествено послание.

 

© Анна Попова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??