22 окт. 2020 г., 11:58

Слънчево утро 

  Поэзия
500 0 5

Слънцето рисува
с лъч усмихнат ден,
сред копнежа плувам -
топъл и зелен.

Прихна и небето
в изгрев с розов тен,
синьото засвети,
всичко свети в мен.

© Милена Френкева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??