24 июл. 2006 г., 00:14

Слънчице 

  Поэзия
731 0 0
Слънчице любимо,
къде пак се скри?
Отивай да си лягаш,
време е нали?!
Червеничките бузки,
русата коса,
Слънчице,Стоянчо
излизай на мига!
О,Слънчице защо
ядосваш ме така?!
Утре рано пак ще ставаш
исигурно ще те боли глава!

© П Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??