31 янв. 2012 г., 20:39

Слънчице 

  Поэзия » Оды и поэмы
953 0 3

В себе си носиш името красота,
лицето ти сияе слънчево игриво.
В сърцето ти струи доброта -
край теб само топлина и е щастливо.
Търся да те видя, да те зърна.
Блестиш сред тълпа от хора
и не искам без теб да се върна
назад в стаята тиха, не мога...
Слънчице засмяно, мило и любимо,
огряваш всички и ги топлиш,
не спираш!
Теб кой те топли, като си едно?
Не залязвай никога, живот да вдъхваш.

© Емилия Таскова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??