7 окт. 2012 г., 00:49  

Слънчице мое, моя нежна любов 

  Поэзия
1559 0 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Обичам те, моя нежна любов! 
Потърсих те, за да те видя! 
Потърсих те, да те докосна! 
Ти за мен си нежната стихия! 
На устните напира нежна песен 
неизпята...! 
Сълзи се стичат по лицето ми! 
Ще ги скрия в тъмнината с болката 
така позната... и мойте мечти  
недоизпълнени! 
Измамена, от собствената ми съдба, 
ще продължа напред...! 
Ще живея с теб, любов, 
дори когато ми се плаче...! 
Обичам те, слънчице мое, 
моя нежна любов! 
Мойте чувства бликат по-ярко 
от слънчеви лъчи! 
Обичам те, вселена малка - къс от любовта ми! 
Сърцето ми препуска към любовната магия! 
Тиха въздишка,спряла дъха ми...! 
Шепот копринен, докоснал душата ми...! 
Обичам те, слънчице мое! 
Мой дивен летеж! 
Моя дива страст! 
Прегърни ме! 
Направи ме щастлива жена! 
И нека оставя в тебе не късче лед, 
небесен къс от моята душа! 
Искам да бъда твоето слънчице! 
Искам да бъда твоята нежна любов!

 

© Красимира Янкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??