Какво плачете, какво ревете,
Гешев да не би да е цвете
за мирисане, на доброто страж,
толкова ли ви е умственият багаж...
На мен за хората ми дреме -
кой пази "реда" в туй племе,
мафията е кат пет пари в кесия,
народе, от тая сган България спаси я!
Стига орталъка сте оревали,
до кокал народа сте одрали,
ама той не е толкоз прост,
вижда, че злото има висок пост.
Кой узакони тоя нагъл произвол
(ясно се вижда, че царят е гол),
кой тъй голям мандат му е дал,
за бедната ми родина ми е жал.
На разделението на властите "се посяга" -
Гешев мъчи се от отговорност да избяга,
Тиквата ще се спаси от наказание пак,
докога ще търпим това зло, този мрак.
Или ще бъде победено злото
и ще ни свърши на нас теглото,
или българският народ не струва
и България няма да съществува!
© Георги Все права защищены