Jan 15, 2022, 8:09 AM  

Смешен плач! 

  Poetry » Civilian
335 0 0

Какво плачете, какво ревете,

Гешев да не би да е цвете

за мирисане, на доброто страж,

толкова ли ви е умственият багаж...

 

На мен за хората ми дреме -

кой пази "реда" в туй племе,

мафията е кат пет пари в кесия,

народе, от тая сган България спаси я.

 

Стига орталъка сте оревали,

до кокал народа сте одрали,

ама той не е толкоз прост,

вижда, че злото има висок пост.

 

Кой узакони тоя нагъл произвол

(ясно се вижда, че царят е гол),

кой тъй голям мандат му е дал,

за бедната ми родина ми е жал.

 

На разделението на властите "се посяга" -

Гешев мъчи се от отговорност да избяга,

тиквата ще се спаси от наказание пак,

докога ще търпим това зло, този мрак.

 

Или ще бъде победено злото

и ще ни свърши на нас теглото

или българският народ не струва

и България няма да съществува!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??