10 июн. 2019 г., 23:25

Смисъл 

  Поэзия » Пейзажная, Философская
457 1 3

СМИСЪЛ

 

Лятно утро. Яркопурпурна зора.

Тежки чувства завладели всяка мисъл.

Тръгвам пак към вечночистата гора –

там да диря мир, спокойствие и смисъл,

че сред хората надежда не откривам,

че сред хората човешкото загива…

© Раммадан Л.К. Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??