10.06.2019 г., 23:25 ч.

Смисъл 

  Поезия » Пейзажна, Философска
459 1 3

СМИСЪЛ

 

Лятно утро. Яркопурпурна зора.

Тежки чувства завладели всяка мисъл.

Тръгвам пак към вечночистата гора –

там да диря мир, спокойствие и смисъл,

че сред хората надежда не откривам,

че сред хората човешкото загива…

© Раммадан Л.К. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??