10 jun 2019, 23:25

Смисъл 

  Poesía » Del paisaje, Filosófica
456 1 3

СМИСЪЛ

 

Лятно утро. Яркопурпурна зора.

Тежки чувства завладели всяка мисъл.

Тръгвам пак към вечночистата гора –

там да диря мир, спокойствие и смисъл,

че сред хората надежда не откривам,

че сред хората човешкото загива…

© Раммадан Л.К. Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??