31 окт. 2015 г., 00:22

Смолянска зима 

  Поэзия » Пейзажная
817 0 0

Смолянска зима

 

Елички и борове, всички
нагиздени с бели дантели.
Шишарки, зелени иглички
клони нежни са попривели.


Съчка пукне, клонка трепне,
сняг пъртина сипе, замята.
Вятър, влюбен в гората, шепне
и тихо тръпне, чудна, Земята!

 

25.12.2011г.

© Мери Попинз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??