31.10.2015 г., 0:22 ч.

Смолянска зима 

  Поезия » Пейзажна
815 0 0

Смолянска зима

 

Елички и борове, всички
нагиздени с бели дантели.
Шишарки, зелени иглички
клони нежни са попривели.


Съчка пукне, клонка трепне,
сняг пъртина сипе, замята.
Вятър, влюбен в гората, шепне
и тихо тръпне, чудна, Земята!

 

25.12.2011г.

© Мери Попинз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??