9 июл. 2024 г., 21:32

Смях през сълзи 

  Поэзия
97 0 0

И се стоплих между хора

с натрошени съдби.

И се учех как да крия

със усмивка горчиви сълзи.

Те не казват, колко страдат,

но ги боли и личи.. 

Щом на тъмно лунен лъч огрее

две мокри замечтани очи.

Никога не шепнат, това запомни! 

Силно се смеят, танцуват и пеят!

Ще си кажеш, колко щастливи души! 

Чак ще завидиш, ще поискаш и ти. 

Но да знаеш щастието, човече

не е шумно то живее в тишини. 

Само онзи, който кървяща рана има

пее най-веселите песни. 

За жалост така сме орисани

любов да дадем, но за нас

да няма, уви! 

© Миглена Спасова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??