Ледено студено днес е сърцето,
сломено, разярено, а бледо е лицето.
Колко ли съм жива?
Нямам на представа!
Сто пъти от тебе си отивах тялом,
но духом оставах.
Сляп за моите чувства,
глух за моите думи.
С една дума - безчувствен!
Мислиш, че съм жива? - Грешиш, отрово моя!!!
© Велина Виткова Все права защищены