Jun 15, 2008, 11:25 AM

Смърт 

  Poetry » Love
556 0 2

Ледено студено днес е сърцето,

сломено, разярено, а бледо е лицето.

Колко ли съм жива?

Нямам на представа!

Сто пъти от тебе си отивах тялом,

но духом оставах.

 Сляп за моите чувства,

глух за моите думи.

С една дума - безчувствен!

Мислиш, че съм жива? - Грешиш, отрово моя!!!

© Велина Виткова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??