12 июл. 2007 г., 12:00

Смъртта 

  Поэзия
552 0 0
 

Смъртта е цвете студено,                             
забулено в мрак и тъма,                                                  
поливано с чужди сълзи.


Смъртта е момиче  красиво,                    
облечено в одежди черни,                                
сияещо с красота зловеща.


Смъртта е рай жесток,                        
отнема ни любими хора                                 
и оставя в нас огромна пустота.


Смъртта е началото на края,                   
или краят на началото,                                
с нея започва и свършва животът ни.

© Пепи Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??