15 февр. 2021 г., 00:00

Снегът е коте бяло 

  Поэзия
268 3 11

Снегът е коте бяло,

с малки, нежни лапи

и всичко живо гали,

гушка, мърка. Капе

 

с любов и бяла ласка,

жадни ни намира,

като деца, без маски,

молим да не спира.

© Милена Френкева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??