Feb 15, 2021, 12:00 AM

Снегът е коте бяло 

  Poetry
323 3 11

Снегът е коте бяло,

с малки, нежни лапи

и всичко живо гали,

гушка, мърка. Капе

 

с любов и бяла ласка,

жадни ни намира,

като деца, без маски,

молим да не спира.

© Милена Френкева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??