15 feb 2021, 0:00

Снегът е коте бяло 

  Poesía
324 3 11

Снегът е коте бяло,

с малки, нежни лапи

и всичко живо гали,

гушка, мърка. Капе

 

с любов и бяла ласка,

жадни ни намира,

като деца, без маски,

молим да не спира.

© Милена Френкева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??