Денят разстила снежнобели листи.
С чувствена четка рисувам желания.
В ъгълчето на сърцето каца снежинка
и се разтапя неразумно в окото ми.
Чуваш ли?
Пеят снежните ангели...
А аз цялата съм любов и молитва'.
Слънце позлатява крилата ми.
снимка: нета
© Лъки Все права защищены