27 дек. 2007 г., 20:58

Снежен човек 

  Поэзия » Для детей
10245 0 13
Снежен човек


Снежен човек ми намига,
чува се Коледен звън...
Снежинки красиви се реят,
децата играят навън...

Алена шапка се вее,
и шалче си има дори,
и с въгленчета малки
усмивчица грее, блести...


© Елена Калчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??