27 dic 2007, 20:58

Снежен човек 

  Poesía » Para niños
10301 0 13
Снежен човек


Снежен човек ми намига,
чува се Коледен звън...
Снежинки красиви се реят,
децата играят навън...

Алена шапка се вее,
и шалче си има дори,
и с въгленчета малки
усмивчица грее, блести...


© Елена Калчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??