Dec 27, 2007, 8:58 PM

Снежен човек 

  Poetry » For kids
10302 0 13
Снежен човек


Снежен човек ми намига,
чува се Коледен звън...
Снежинки красиви се реят,
децата играят навън...

Алена шапка се вее,
и шалче си има дори,
и с въгленчета малки
усмивчица грее, блести...


© Елена Калчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??