11 мар. 2021 г., 08:10

Снежен март 

  Поэзия
639 0 10

Софийска сутрин – снежна викторина,

въпросите са ледени на вкус,

минутите на пръсти ще преминат,

но пак се чува нежно хрус и хрус.

 

Макар и снежен март – върви, не спира,

пробужда се за пролетен финес,

но бавно през снега, едва разбира –

през преспи търси пролет още днес.

© Милена Френкева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??