Снежинки
Няма по хубаво нещо от белите снежинки,
сипещи се от черното небе.
Чистотата, която носят,
красотата, с която ни даряват,
чистите спомени, които ни връщат
и надеждата за по-добро бъдеще,
за красив живот –
това е животът на човек, който вярва!
© Жаклин Все права защищены