Nov 27, 2007, 8:52 AM

Снежинки 

  Poetry » Landscape
724 0 3

Снежинки

Няма по хубаво нещо от белите снежинки,

сипещи се от черното небе.

Чистотата, която носят,

красотата, с която ни даряват,

чистите спомени, които ни връщат

и надеждата за по-добро бъдеще,

за красив живот –

това е животът на човек, който вярва!

© Жаклин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??