21 янв. 2006 г., 14:26

Снежно 

  Поэзия
782 0 0
Снегът е бяла котка
по паважа на земята:
протяга лапичка за поздрав
и се огалва във ръката.
И иска да потичаме наволя-
безцелно мъркащи, свободни
за лудия живот с готовност
продали скучните си роли.

© Милена Филипова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??