21.01.2006 г., 14:26 ч.

Снежно 

  Поезия
731 0 0
Снегът е бяла котка
по паважа на земята:
протяга лапичка за поздрав
и се огалва във ръката.
И иска да потичаме наволя-
безцелно мъркащи, свободни
за лудия живот с готовност
продали скучните си роли.

© Милена Филипова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??