17 окт. 2007 г., 11:54

Снощи-посреднощи 

  Поэзия
399 0 2
Снощи-посреднощи случи се това,
нещо във сърцето трепна
и погледнах тъжно голата луна,
сякаш стих нашепва.

Снощи-посреднощи пак лежах си сам,
теб те няма вече - зная,
но нощта ми не е по-черна от катран,
май щастлив е края.

© Емил Николов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??