13 нояб. 2022 г., 08:03

Софѝя 

  Поэзия
311 0 0

Рози на справедливостта,черни рози на безпаметността

Рози над пропастта,над небесата 

Цветя на безвремието,цветя за градината 

Рози от думи.

...

 

Аз мълча със часове 

над букетите рози 

свела глава

към Нощта.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© ВЕСЕЛИНА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??