Nov 13, 2022, 8:03 AM

Софѝя 

  Poetry
310 0 0

Рози на справедливостта,черни рози на безпаметността

Рози над пропастта,над небесата 

Цветя на безвремието,цветя за градината 

Рози от думи.

...

 

Аз мълча със часове 

над букетите рози 

свела глава

към Нощта.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© ВЕСЕЛИНА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??