17 сент. 2007 г., 21:24

СОФИЯ, ВЯРА, НАДЕЖДА И ЛЮБОВ 

  Поэзия
901 0 6
                     ЧЕСТИТ  ПРАЗНИК  НА  ВСИЧКИ!
                     И ОСОБЕНО НА ИМЕНИЦИТЕ,
                     МНОГО  ЗДРАВЕ,  РАДОСТ  И КЪСМЕТ !

                          ВЯРАТА   да Ви  окриля,
                          да не  губите  НАДЕЖДА
                          и  животът  със  ЛЮБОВ 
                          към  добро  да Ви  свежда !

                          С  обич   сплетени  в  едно,
                          БЛАГОДАТ  нека Ви гали!
                          А  майка  СОФИЯ  брани,
                          дела, човешки, отбрани!

© Елена Калчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??